Saturday, May 19

Saturday 9: Somebody That I Used to Know

Saturday 9: Somebody That I Used to Know

1. How do you feel when you realize that an impasse will cause a relationship (any type) to end?
Ans: Accept the truth, and then move on.

2. You’re planning a trip that would be an eight-hour car ride, a four-hour train ride, or a two-hour plane ride. With money and time being no object, which would you most likely choose and why?
Ans: A plane rides because I hate traveling so long.

3. What is your ideal past time on a lazy summers day?
Ans: Sitting on the sea side or beach with peanuts on my hand.

4. Name a CD you own that no one else on your friends list does.
Ans: The CD’s that I was the one who sang at the recording studio.

5. What's a wish of yours?
Ans: Winning jackpot lotto.

6. What is something your going to do a lot of this week?
Ans: Preparing for my kid’s school stuffs.

7. Is there someone you wish would just fall off the face of this earth?
Ans: Yes, people from _ _ _ _ _, and the corrupt politicians.

8. What did you do last night?
Ans: Oh, sleeping.

9. Where is the next place you'd like to go vacation?
Ans: Boracay, Philippines.


1 comments:

I am Harriet said...

I love the beach and peanuts!


Have a great rest of your day!
http://harrietandfriends.com/2012/05/fall-asleep-in-my-pool-halleluiah/

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates